Produse
Servicii
Tuburi din polietilena de joasa densitate
Accesorii pentru irigatii – Tuburi din polietilena de joasa densitate - poza 1
Caracteristicile principale sunt moliciunea şi fragilitatea. Este flexibilă, dar la îndoirile exagerate se poate rupe. Datorită moliciunii şi a peretelui subţire este foarte fragilă, cu o sapă o tăiem fără să observăm măcar. Este produsă pentru transportul apei destinate irigării, se foloseste mai mult in agricultura si mai exact la:
- Sisteme de ceata
- Picurare cu ciuperci de picurare
- Aspersie fina
- Microaspersie

Se poate amplasa şi la suprafaţă şi sub pământ. Datorită moliciunii şi a fragilităţii din acest tub nu se poate construi coloana principală de alimentare şi se foloseşte doar pentru racordare sau inserare anumite sisteme de irigat.

Aici este optim pentru legarea a două tuburi de picurare sau racordarea la elemente de microstropire, precum şi alimentarea acestora. Este strict interzisă realizarea de coloane din tubulatură din polietilănă moale de diametru 16, 20 mm pentru transportul apei potabile, chiar şi numai pe distanţe scurte. Este disponibilă în variante de diametru de 16, 20 si 25mm. Valoarea presiunii maxime este de 3,2 respectiv 5 bari. Se poate folosi la transportul apei amestecate cu îngrăşământ sau pentru protecţia cablurilor electrice ale sistemului de stropit. Nu are nevoie de alte măsuri de protecţie a tubulaturii. Are culoarea complet neagră.

Cele de diametru mai mare se folosesc si ca aductiuni acolo unde este presiune joasa cum ar fi in agrigultura, au culoare neagra cu dunga alb-verzui.
Disponibilitate:  In stoc
 
» Dimensiuni
Irritrol


Accesorii pentru irigatii – Tuburi din polietilena de joasa densitate - poza 1


SC Hidrotechnika SRL Tel/fax Bucuresti:021-6676343 Mobil: 0728-098052 Tel/fax Zalau:0260-660291, Mobil: 0741-044562
ADRESA NOASTRA
Comuna Mogosoaia, str: Buiacului, Nr: 7, Jud. Ilfov.Masina de sapat sant TR 12
Masina de sapat sant TR 12
Pret: 2500 Eur + TVA