Produse
Servicii
Duza MP Rotator
Aspersoare pentru irigatii  Duza MP Rotator - poza 1
Avantajele duzei MP Rotator

Jetul de apa rotativ al MP Rotatorului 1000 este unic si are o eficienta nemaintalnita. Duza este conceputa dintr-o singura piesa mobila care functioneaza foarte stabil in timp. Se poate monta in orice spray sau carcasa de aspersor cu filet exterior. Astfel putem transforma un aspersor spray intr-un aspersor tip turbina care pe langa faptul ca consuma foarte putin, are si o raza destul de mare (4, 6 sau 8 m).
Duza MP Rotator 1000 poate fi folosita pt. sisteme noi sau pt. refacerea sistemelor mai vechi, a sistemelor concepute necorespunzator deoarece raza lui de actiune este intre 2,4 m - 4,6 m, iar consumul lui este de 50% mai redus decat consumul unei duze reglabile de aceeasi raza.
MP Rotator 2000 poate fi folosit cu succes pt. suprafetele unde avem nevoie de o raza de 6m, iar MP Rotator 3000 are o raza de 8 m.
Stiind ca duza reglabila/fixa traditionala are raza maxima de 5,2m, iar cel mai mic rotor are o raza de 7m, duza MP2000 este chiar binevenita pt. a ocupa acest segment.
Duzele MP2000 si MP3000 pot fi folosite in aceiasi zona cu turbinele mici (raza= 8m) si mari (raza= 11-12m), deoarece au un consum apropiat.
Un alt avantaj al MP Rotatoarelor este reducerea la maximum posibil al eroziunilor de terenuri prin emiterea unor cantitati de apa mai putin intr-un timp mai indelungat.

Readuceti la viata sistemele mai vechi

Multe sisteme mai vechi (realizate cu diferite marci) pot fi "intinerite" cu MP Rotator fara sapaturi, fara costuri mari. Alegand duzele MP Rotator veti economisi costul noilor aspersoare, al electrovalvelor, legaturilor dintre ele, manoperei si nu in ultimul rand cel al deranjului (evitati astfel sa transformati curtea intr-un mic santier). Mai multe cercetari arata ca utilizand duzele MP Rotator se pot economisii pana la 30% din consumul de apa.

Dispersie uniforma - un nou exemplu in irigatiile parcurilor?

Revolutionarul "jeturi de apa" al duzei MP Rotator (cu unghiuri de stropire schimbatoare) asigura o dispersie uniforma a apei indiferent de lungimea razei sau a unghiului de udare. In zonele cu panta pamantul are timp sa inbibe apa, ea nu se va prelungi in mici "rauri" si nu se vor forma eroziuni. Duzele MP Rotator sunt rezistente la nisip si la ape reziduale.

Jetul (de apa) multi - rotativ

Duzele MP Rotator asigura un consum eficient si econom al apei. Jeturile multi rotative ale apei sunt foarte estetice. Dar calitatea primeaza in fata aspectului estetic. De aceea, fiecare duza a fost proiectata cu deosebita atentie in ceea ce priveste unghiul de iesire al apei raportat la raza lui.

Spre deosebire de duzele traditionale (fixe si reglabile) care au un consum ridcat de apa, folosirea duzei MP Rotator previne udarea in exces a gazonului precum si aparitia petelor maronii in gazon (care apar datorita udarii in exces in perioada caniculara).
Pret cu TVA:   52.36
Disponibilitate:  In stoc
 
Irritrol

Raza de acţiune: 3-9 m

Aspersoare pentru irigatii  Duza MP Rotator - poza 1


SC Hidrotechnika SRL Tel/fax Bucuresti:021-6676343 Mobil: 0728-098052 Tel/fax Zalau:0260-660291, Mobil: 0741-044562
ADRESA NOASTRA
Comuna Mogosoaia, str: Buiacului, Nr: 7, Jud. Ilfov.Masina de sapat sant TR 12
Masina de sapat sant TR 12
Pret: 2500 Eur + TVA